Promosi Raya PERLASHINE Kapsul Mutiara

ASsalamualaikum Warahmatullah, Salam Sejahtera. Salam Ramadhan.

Ketika artikel promosi Perlashine ini ditulis sudah hari ke 28 ramadhan.

Tahniah kepada anda yang ikhlas beribadah dan menghayati 10 malam terakhir bulan ramadhan dengan penuh keinsafan.

Promosi Raya PERLASHINE Kapsul Mutiara

Sebenarnya korang tahu tak Safiey iLias ada buat promosi ni ?

Continue Reading

Safiey ILias Jutawan Muda Perlashine Bagi Job Kat Asyraf

Assalamualaikum Warahmatullah, Salam Sejahtera. Salam Ramadhan.

Alhamdulillah ..

Alhamdulillah ..

Alhamdulillah bersyukur kepada Allah. Rezeki bulan mulia bulan ramadhan ni.

Macam-macam rezeki saya dapat untuk diri sendiri , mak ayah famili semua , kucing kesayangan
dan paling best terharu sangat Rezeki Dapat Job dari Jutawan Muda Malaysia.

Kerja saya mudah je. Saya diberi peluang untuk Promotkan :-

” Giveaway @ Contest ” anjuran Safiey ILias seorang Jutawan Muda berusia 22 tahun.

Kalah saya, yelah umur saya ketika ni dah 25 masih makan gaji. huhu ..

InsyaAllah, one day Asyraf akan jadi Jutawan seperti Safiey ILias jugak. Amiiin.

– 1000 Perlashine Percuma untuk diedarkan –

Continue Reading

#LagilagiBahuluEmak Filem Pendek Paling Popular Menangis Sepuasnya

Assalamualaikum Warahmatullah, Salam Ramadhan.

#LagilagibahuluEmak sebuah filem pendek Malaysia sempena Hari Raya paling popular sepanjang zaman
dan sesuai untuk semua lapisan masyarakat.

Tak kisah anda berbangsa Melayu, India, Cina dan apa saja bangsa di Malaysia dan luar negara
jika ditonton.  Sedih yang amat.

Filem ini mengisahkan seorang anak lelaki yang sudah kaya raya kerana Bahulu Emak-nya saja.

Tetapi lupa akan ibunya. Selalu memikirkan isteri tercinta saja.

Serius, saya tengok video ini berdurasi selama 15 minit sangat bermakna for my entire life
sebagai anak.

Pelakon utama lelaki dan wanita serta dibantu pelakon pembantu dalam filem pendek ini terutama
anak kecil mereka sangat menghidupkan suasana cerita ini.

Sangat sedih menangis saya tonton sampai habis. Pening kepala saya sebab teresak betul saya
menangis bila terfikir emak kita di kampung.

Merah betul kedua mata saya menangis.

Saya ambil gambar tengok muka saya menangis secara Natural.

Ya Allah, air muka saya sangat teruk. Nampak sangat saya rindu emak saya.

Saya menyeru filem pendek ini di-SHARE kepada sesiapa saja untuk pengajaran bersama.

Jom kita tonton filem pendek #LagilagiBahuluEmak terbitan MyNic ini.

Continue Reading