Siapa Yang Patut Stay Hotel untuk Release Stress

ASsalamualaikum Warahmatullah, Salam Sejahtera. Alhamdulillah hari ni dah masuk
hari kedua kita berpuasa di Malaysia khususnya. Solat terawih pun setel. So boleh update
blog.

Okay dengan teknologi pesat membangun ni. Ramai juga remaja zaman sekarang lebih
up to date dari kita kita kan. So inilah dikatakan dunia akhir zaman. Huh.

Yelah mana taknya kan. Kalau kita search kat google ni bersepah post pasal review Hotel
sana sini orang Malaysia khususnya pergi bercuti samada dengan family atau urusan kerja.

Begitu juga dengan saya sendiri. Korang boleh baca review City View Hotel, Sepang disini.

Siapa Yang Patut Stay Hotel untuk Release Stress

Continue Reading

Pengalaman Menginap Di City View Hotel, Sepang Selangor

ASsalamualaikum Warahmatullah, Salam Sejahtera. Saya nak cerita sikit pengalaman menginap di Hotel
melalui tempahan online.

Tempahan online yang dimaksudkan ialah, saya tempah dan beli bilik Hotel melalui service provider yang popular
sekarang ini. Ramai dah guna termasuklah saya sendiri iaitu Agoda dot com.

Agoda dot Com The Best Online Hotel Booking

Zaman sekarang ni macam macam dah servis online yang mudah nak guna dengan jejari kita ni. Samada korang nak beli pakaian ,
barang elektrik , nak tempah flight ticket semuanya atas talian termasuk saya pun guna untuk tempah bilik.

Apa yang best guna Agoda ni ialah , kita buat pembelian dengan kod voucher yang diberi PERCUMA melalui emel yang kita
daftar sebagai membership.

Baucer atau redeemption ni korang akan dapat melalui emel 2 kali dalam seminggu. Bayangkan korang boleh guna kod tu
untuk semua pembelian bilik dekat Hotel mana korang nak stay untuk 1 dunia.

Kod AGODA yang selalu saya dapat “PAY10LESS” . Korang guna la kod ni kiranya untuk dapat kurang 10 peratus la.

+++ BACA Artikel AGODA Best Hotel Offers Klik sini +++

Continue Reading

Agoda Best Hotel Offers

ASsalamualaikum Warahmatullah, Salam Sejahtera. Didoakan pembaca blog ini sihat sentiasa.

Penulisan kali ini Asyraf nak share kat korang semua salah satu cara untuk dapat kupon untuk digunakan apabila korang
nak tempah Hotel secara online, dengan cepat tanpa perlu datang ke Hotel untuk menginap samada urusan kerja dan sebagainya.
Lebih kurang tak perlu last minit tempah takut nanti bilik penuh.

Tapi Asyraf yakin masih ada lagi yang tetap “walk-in” ke Hotel nak beli bilik untuk penginapan.
Plislah korang zaman sekarang semua dah mudah dengan teknologi. Jadi gunalah sebaiknya.

Beli Bilik Hotel Secara Online Lebih Murah

Antara Agoda , Booking dot Com , Hotel dot com , dan macam-macam lagi perkhidmatan beli bilik secara online ni
ada antara korang dah pernah guna kan? Kalau pernah tu, Tahniah , korang sangat bijak !

Semua platform online yang disediakan ini tak lain tak bukan memudahkan kita beli “last minute” terutamanya.
Fakta juga terbukti beli secara online ni lebih murah dari beli secara depan-depan.

Agoda Best Hotel Offers untuk Pelanggan Setia

Continue Reading