3 Cara Mudah Gemukkan Kucing Kesayangan

ASsalamualaikum Warahmatullah, Salam Sejahtera. Salam Ramadhan.

Alhamdulillah bulan mulia ni mudah je idea masuk nak buat artikel banyak banyak.

Serius banyak giler tajuk artikel dah list siap-siap tapi tak menulis je lagi.

Sebab kekangan masa bekerja di bulan puasa ni. Opkos balik dah penat semua kan.

So kita curi-curi masa jugak la.

Ini antara pengalaman saya bela kucing dari Universiti sampailah ke hari ni. Ketika
artikel ini ditulis masih memberi makan kucing dan bagi kasih sayang yang sebaiknya.

Jemput baca kisah cinta saya dengan kucing kesayangan klik sini – Kucingku Sahabat Syurgaku.

Saya akan kongsikan dengan korang semua 3 Cara Simple Gemukkan Kucing Kesayangan cara saya.

3 Cara Mudah Gemukkan Kucing Kesayangan

Continue Reading

Macam Mana Nak Join Running Event Di Malaysia

ASsalamualaikum Warahmatullah, Salam Sejahtera. Moga kita semua dalam keadaan sihat sentiasa dan dipermudahkan segala urusan.

Post yang saya baru tulis pasal First Experience Join Running (Coway Run 2017) baru saja
di-publish kepada umum untuk perkongsian.

Sejurus itu ada yang pm (private message) saya tentang program running ni.

Mereka yang tanya saya ni orang awam yang cari maklumat pasal running. Jadi mereka terjumpa blog saya di google search.

Soalan mereka adalah ;

Asyraf, macam mana nak tahu sumber yang sahih untuk sertai Event Running ni ?

Jawapan saya bla bla bla …

Jadi hari ni saya berkesempatan nak tulis pasal entri post Macam Mana Nak Join Running Event Di Malaysia.

Mohon viralkan post blog ini kepada umum seperti facebook, instagram dan apa saja bentuk social platform ya.

Terima kasih sangat kongsikan post saya.

Siapa Patut Join Running Event di Malaysia

Continue Reading