2 Hari Lagi Aku Akan Holiday

Yeyyy, Alhamdulillah .. aku sangat bersyukur sebab Annual Leave (AL) aku approved by my manager kesayangan (Indian fasih cakap melayu) tempat aku bekerja makan gaji. Aku rasa seronok giler ni weh!

Ye dua hari je lagi. Hari ni masa aku tulis artikel ni hari Jumaat. So tinggal Sabtu dan Ahad.

Isnin dan Ahad tu aku punya AL.

Nampak tak permainannya disitu. Eh, suka hati aku lah nak bercuti. Lagi pun dah akhir tahun kan.

Lebih baik habiskan AL yang masih berbaki daripada kerja yang membuatkan kepala kau stress yang amat.

Hahahaha … aku tak kira nak bercuti jugak.

Alhamdulillah inilah masanya.

Insya Allah masa aku bercuti nanti aku akan rakam lah segala aktiviti aku disana.

Aku akan upload video aku tu dekat my youtube channel.

Korang jemput lah ke Youtube Channel aku ni ya. Subscribe sekali hokay!

Okay itu je aku nak cerita ni. Holiday kemana tu? Surpprise!! …

Nah, tengok salah satu video aku review Hotel Bajet 3 Bintang yang aku buat video youtube dekat bawah ni okay ..

Selamt Menonton.

Add a Comment

Your email address will not be published.