8 Trips Sehari Dengan Uber Malaysia Peluang Menang Ang Pao Prosperity RM8,888 Sempena Tahun Baharu Cina 2018

8 Trips Sehari Dengan Uber Malaysia Peluang Menang Ang Pao Prosperity RM8,888 Sempena Tahun Baharu Cina 2018 | Siapa di sini pemandu atau driver Uber ? Ok, kita sama. Yeyyy ada geng ! Tapi macam mana pulak korang yang tengah baca artikel ni seorang rider je. Sebenarnya boleh korang ikut serta memandu Uber Malaysia dengan saya.

Asyraf memandu dengan Uber ni dah masuk 6 bulan. Wah, rasa macam tak percaya sebab lama jugak la memandu ni walaupun status hanya part time je. Bila rasa bosan takde apa nak buat selain menulis kat blog ni, jadi Asyraf keluar rumah pandu dengan Uber.

8-Trips-Sehari-Dengan-Uber-Malaysia-Peluang-Menang-Ang-Pao-Prosperity

Korang jangan pelik ya. Ada orang yang kerja hakiki 8 pagi 5 petang tetap buat Uber Malaysia secara part time. Timing mereka ni adalah waktu pagi semasa nak pergi kerja dan semasa menuju nak balik rumah. At least ada jugak duit minyak dapat dalam RM30 – RM50 hanya 1 – 3 trips. Kadang kadang tu boleh dapat RM30 hanya 1 trips perjalanan. Best kan ? .. hehehe …

Tak mustahil zaman sekarang ni. Asyraf pun pernah alami sendiri hanya 5 Trips sehari  itupun 1 jam setengah je drive ambik rider. Nak tahu berapa Asyraf dapat dari pukul 0930 sampai 11 pagi ? .. Alhamdulillah RM80 .. Seriusly tak tipu .. memang berlaku. Masa tu bila dah complete 5 trip tu Asyraf dah letih malas nak drive dah. So bila tengok account terkejut jugak RM80 saja dengan 5 trip dalam masa 1 jam setengah.

Bayangkan .. Asyraf buat 5 trip tu saja boleh dapat RM80. Cuba korang buat kira kira kalau sehari at least keluar rumah secara part time cukupkan 10 Trips dengan Uber. Berapa boleh dapat hasil tangkapan ? Gituuu … tangkapan pun boleh. Hehehe … seriusly boleh.

Sign Up Uber Malaysia Sebagai Driver Sekarang

Sempena Tahun Baharu Cina yang sedang berlangsung ini. Ketika artikel ini ditulis baru hari pertama perayaan tahun baru Cina bermula pada tarikh 16 Februari 2018.

Untuk pengetahuan bersama, pihak Uber Malaysia sedang buat promosi kepada seluruh rakyat Malaysia daftar segera mungkin dengan referrer atau rujukan yang terpilih sebagai Driver dan berpeluang menang Ang Pao Uber Prosperity.

Mudah je. Tak susah pun. Daftar dengan Asyraf sebagai referrer korang, tapi sebelum itu boleh klik Link dibawah untuk panduan orang baru nak drive Grab Malaysia.

Baca Sekarang : 7 Cara Kekalkan 5 Star Rating Uber Malaysia 

Bagaimana Nak Menang Ang Pao Prosperity RM8,888 dan Macam Mana Nak Tahu Pengumuman Pemenang

Selepas korang mendaftar sebagai rakan Driver Uber Malaysia dekat link yang Asyraf dah Share khas untuk korang tu. Bila semua dokumen yang di minta Uber lulus untuk memandu .. tiba lah masanya untuk keluar rumah drive dengan selamat.

Ingat set kan minda. Memandu hanya 8 Trips sehari saja ok. Cukup 8 trips tu boleh dah balik rumah rehat ke .. pergi shopping mall ke.

8 Trips sehari tu bersamaan 1 token.

Cabutan Bertuah Ang Pao Prosperity RM8,888 ini berlangsung selama 2 minggu dari tarikh :

12 Februari 4 pagi – 19 Februari 4 pagi (minggu pertama)

Pengumuman pemenang pada 20 Februari melalui sms

19 Februari 4 pagi – 26 Februari 4 pagi (minggu kedua)

Pengumuman pemenang pada 27 Februari melalui sms

Bila korang dah menang pada minggu pertama, korang masih layak menang pada minggu kedua. Best kan … Asyraf pun tak sabar.

Asyraf sekarang dah dapat 3 Token hasil dari 24 Trips. Wah, best giler.

Dalam hati terbit jugak dapat ke tak lain cerita. Yang penting usaha sesuatu untuk berjaya. Mana tahu hasil kita berusaha ni Tuhan nak bagi rezeki dapat RM8,888.

Dengan jumlah sebegitu boleh jugak bertahan 4 bulan. Atau nak topup bayar duit rumah atau kereta ke kan …

Macam mana nak Join ke tak ni ? Asyraf dah share macam mana nak menang Ang Pao Prosperity dengan Uber Malaysia ni.

So, apa tunggu lagi daftar sebagai pemandu Uber Malaysia sekarang :

https://partners.uber.com/i/7QGX9R98UE

- 8 Trips Sehari Dengan Uber Malaysia Peluang Menang Ang Pao Prosperity RM8,888 Sempena Tahun Baharu Cina 2018

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sharing is Caring
  • 3
    Shares

18 Comments

  1. Karim March 30, 2018
    • asyrafasri March 30, 2018
  2. Hans March 2, 2018
    • asyrafasri March 5, 2018
  3. lisak March 1, 2018
    • asyrafasri March 5, 2018
  4. encikhafiz.com February 26, 2018
    • asyrafasri March 1, 2018
  5. mrhanafi February 20, 2018
    • asyrafasri February 23, 2018
  6. sabree hussin February 20, 2018
    • asyrafasri February 20, 2018
  7. Ikhwan February 18, 2018
    • asyrafasri February 19, 2018
  8. Zumal February 17, 2018
    • asyrafasri February 19, 2018
  9. Khir Khalid February 17, 2018
    • asyrafasri February 19, 2018
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: