Awek Cun Kena Tahu Stail Pakwe Korang Berpakaian

ASsalamualaikum Warahmatullah, Salam Bahagia, Salam Gembira.

Plis jangan tipu. Tak suka.

Mengaku je bahawa korang dah ada pakwe.

Yang tengah baca penulisan Asyraf ni mesti ada pakwe kan ?

Orang perempuan ni dia telah dianugerahkan oleh Allah serba serbi tahu hal-hal diri sendiri.

Apatah lagi nak menjaga anak bila dah berkahwin nanti.

Siapa disini masih bergelar Awek Cun ? Mohon komen di bawah ‘saya masih Awek Cun’ .. hihi …

Ini satu cerita dari seorang kawan perempuan ditempat kerja. Dia sudah berpunya Pakwe.

Dia tanya kami orang lelaki ni masa tengah lunch.

Jadi kesimpulan dari borak-borak kosong, maka ada jawapan bersifat fakta sesungguhnya
seorang lelaki ni suka berdandan ..

1. Rambut (walaupun gunting kat kedai india bayar hanya RM8 tapi stail sikat tu mahal)

dan ..

2. Berpakaian (walaupun murah tapi bila pakai nampak berkualiti dan mahal)

Asyraf dan 2 orang lagi kawan lelaki, kami sama-sama setuju. Lelaki ni sebenarnya tak berapa
kisah pakaian tu murah nilainya tetapi bila pakai look so handsome dan mampu memikat gadis-gadis sunti.

Hahah .. kerlas ke tak ayat Asyraf ni ? ..

Awek Cun Boleh Dapatkan Koleksi Pakaian Pakwe di Lubuk Ini

Awek Cun yang masih melecun, korang semua kena tahu beberapa jenis stail pakaian Pakwe korang yang Asyraf  akan senaraikan ini : –

1. Pakwe korang pakai Jaket / Blazer bila ..

– Ada event atau majlis rasmi di tempat kerja.
– Nak keluar window shopping dengan Makwe Cun.
– Nak Pergi majlis perkahwinan

Klik gambar untuk tengok koleksi blazer dibawah harga RM100.

2. Pakwe korang suka pakai seluar Jeans sebab ..

– Nak nampak cutting pada kaki dan peha seksi dia (pakwe kan main bola dan gym)
– Looks sexy
– Looks gagah

Klik gambar untuk tengok koleksi Jeans dibawah harga RM100.

3. Pakwe korang suka pakai kasut atau loafer sebab ..

– Nak nampak lagi seksi sebab dah pakai jeans
– Senang nak berlari menyelamatkan barang Makwe bila ada kes jenayah
– Bukan saja keluar dengan makwe je berkasut, time hari raya pun nak stil hensem

Klik gambar untuk tengok koleksi Kasut dan Loafer dibawah harga RM100.

Sejujurnya aksesori lelaki ni banyak. Tapi Asyraf bagi 3 je dulu untuk Makwe-makwe tahu
apa aksesori basic si Pakwe.

InsyaAllah jika 3 jenis pakaian Pakwe ini si Makwe tahu dan jaga. Maka nanti senanglah
nak ke bab perkahwinan yang sah lagi berkat. Amiiin.

Doakan yang baik-baik ya.

Jika penulisan ini bermanfaat. Mohon SHARE ya. Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KONGSI :
  • 25
    Shares

KLIK DAN TERJAH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge