Bag Travel Murah Murah Bawah RM200

ASsalamualaikum, Salam Sejahtera. Salam Percutian.

Bag Travel Murah Murah Bawah RM200. | Alhamdulillah syukur 2018 dah muncul.
Apa plan percutian anda pada awal tahun ini. Masih lagi nak bercuti dalam
negara sendiri Malaysia atau holiday di luar negara. Tak jauh pun dalam asia
pun jadilah. Asalkan overseas kan.

Tiket flight dah beli lama pada tahun 2017. Tarikh nak fly tak lama dah dari sekarang.

Kemana saja kita nak pergi bercuti atau saja saja nak bermalam di hotel sekitar KL. Alah biarlah
asalkan bercuti jugak dapat tengok pemandangan malam di Kuala Lumpur.

Yang penting bag travel nak cari kat mana? Murah ke mahal. Ada sesetengah orang, tiket
flight biar mahal pergi balik asalkan bag travel check-in murah murah je asalkan
semua kelengkapan boleh letak setempat.

Ada sebahagian orang, biar pakaian 1 set lengkap mahal dari kepala sampai kaki. Tapi
bag check in yang murah je asalkan look smart and so fashion.

Bagi diri Asyraf pun macam tu jugak. Bag travel ni yang biasa biasa je asalkan bag check-in yang dibeli tu look smart sporty bila di bawa tarik kehulu kehilir sekitar airport. Hahah ..

Faedah Miliki Bag Travel Cabin

Faedah Miliki Bag Travel Cabin. Bag travel jenis cabin ni ramai orang menggunakannya sebagai bag tarik yang mudah dibawa kemana mana. Nak travel express untuk urusan kerja. Meeting last minit outstation. Atau sekadar bag kegunaan dalam negara semata mata.

Bag Travel jenis cabin sesuai untuk semua urusan. Kerana saiznya yang kecil dan look so smart
bila dibawa.

Bag travel ini tak perlu masuk perut kapal atau bulk hold semasa check-in. Boleh dibawa masuk cabin kapal kerana saiznya yang comel.

Bag travel jenis ini juga biasanya anda sering lihat digunakan oleh kebanyakan krew penerbangan untuk urusan mereka bekerja di awan biru. Ia adalah bag cabin rasmi kegunaan syarikat penerbangan bagi cabin crew.

Tapi bagi kita orang biasa nak pergi travel kemana mana untuk pelbagai urusan pun ada. Bermacam macam jenis saiz dan warna pilihan.

Sebulan lepas Asyraf ada beli bag travel jenis cabin ini dari Lazada. Sebuah portal online yang cukup terkenal di Malaysia. Asyraf selalu beli barang barang keperluan di sini.

Sebelum ni nak kemana mana mesti pakai bag sandang sebagai bag letak semua pakaian. Lastly sakit belakang. Susah jugak kan.

Jadi Asyraf pun selongkar portal lazada akhirnya jumpa bag jenis cabin yang sangat smart bila dibawa. Ya, harganya pun dibawah RM100. Ketika Asyraf beli ni ada promosi, syukur dapat harga yang tak disangka sangka.

Jika korang rasa bag jenis cabin sekitar shopping mall kebanyakannya agak kerterlaluan mahal sampai rasa terkoyak wallet duit korang.

Nah klik sini Koleksi Bag Travel Jenis Cabin Murah Murah Bawah RM200 dari Lazada.

Apa lagi beli terus.

Kalau anda rasa artikel ini bermanfaat bagi kaki travel. Mohon SHARE di media sosial ya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sharing is Caring

12 Comments

  1. Zumal February 17, 2018
    • asyrafasri February 19, 2018
  2. Mus February 13, 2018
    • asyrafasri February 15, 2018
  3. Xplorasi Destinasi January 30, 2018
    • asyrafasri January 30, 2018
  4. Saliza sachari January 29, 2018
    • asyrafasri January 30, 2018
  5. encikhafiz.com January 4, 2018
    • asyrafasri January 5, 2018
  6. Anuar January 4, 2018
    • asyrafasri January 5, 2018

Add Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: