Bila Kau Cuba Nak Jadi Rizalman

ASsalamualaikum Warahmatullah, Salam Sejahtera.

Bila Kau Cuba Nak Jadi Rizalman. Eh, bukan Asyraf ya.

Sorry, not me.

Bak kata Dato’ Seri Vida ; I am me.

So Asyraf adalah diri saya sendiri.

Tapi penulisan ni saya nak cerita pasal kawan baik yang suka sangat tengok koleksi pakaian yang dipakai, gaya hidup dan keunggulan serta apa yang dipakai Rizalman dia obses nak ikut.

Kawan saya seorang lelaki.

Paling penting bila main bola dan futsal tetap lelaki gagah sangat. Hahah ..

Tapi ..

Bila cakap bab kebersihan dan feminine ni serah kat dia.

Semua benda dia tahu.

Apa Rizalman Pakai, Kau Nak Pakai Jugak

Kawan saya ni memang giler-giler peminat Rizalman.

Pernah satu ketika dalam kereta kami nak tengok wayang. Dia ada bagitahu, oneday rumah
banglo aku nak dihias oleh Rizalman.

Wah, banyak duit kau !

Kawan saya pun cakap la. Kau Tunggu. Hahah ..

Okay saya nak tunggu nanti.

Korang sendiri pun tahu kan, Rizalman kemana-mana beliau pergi akan mengenakan
pakaian serba hitam ala-ala Arabian people.

Dulu masa Asyraf kerja Malaysia Airlines di KLIA 1. Pernah jugak terserempak dengan Rizalman
naik train nak ke Sattelite Building untuk boarding ke London flight MH A380.

Seriusly, Rizalman anak angkatnya serta PA beliau serba hitam. Jangan pelik kalau semua orang kat KLIA tengok je dia.

Berbalik pada cerita asal kita kawan baik saya ni teringin nak beli beg hitam ala-ala Rizalman.

Tapi tak mampu kekdahnya. huhu ..

Jadi, dia pun Whatsapp saya tunjuk gambar beg di portal online shopping Lazada.

Harga masa tu dia screenshot kat saya baru RM28.60.

Ketika artikel ni ditulis. Harganya sudah jatuh hanya korang perlu bayar RM27.90.

Wow, murah tu.

Jangan terkejut ya. Bila kawan kau ala-ala feminine nak beli kau pun rasa nak beli tapi untuk emak lah. Hahah ..

Kesimpulan kat sini, Kakak-kakak ada anak perempuan yang meningkat umur. Kita tahu mereka teringin nak bergaya  pakai beg yang mahal branded semua tu.

Jadi kita beli dan hadiahkan kepada mereka walaupun murah tapi jika tengok kat gambar looking so expensive dan berkualiti.

Tak perlu risau. Lazada Malaysia hanya menjual kesemua barangan yang kualitinya bagus walaupun pada harga mampu milik semua orang boleh beli.

Kalau akak-akak , emak-emak nak beli boleh klik link ini ya Bag Comel Cantik Berkualiti dan Murah hanya di Lazada.

Jangan lupa SHARE artikel ni pada kawan-kawan perempuan yang nak pakai beg mahal tapi tak mampu.

Tak kisah lah murah ke mahal ye dak. Yang penting aku yang bayar. Kau ? .. sendu.

*kredit gambar Rizalman Ibrahim dari InTrend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KONGSI :

KLIK DAN TERJAH

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge