Coffee And Myself Everyday

ASsalamualaikum Warahmatullah, Salam sejahtera. Asyraf doakan anda dalam keadaan sihat dan happy jer selalu.

Coffee and Myself Everyday tajuk yang memang kena dengan diri sendiri dan siapa sahaja bagi peminat kopi.

Dalam bahasa Inggerisnya , Coffe Lover atau Coffe Addicted.

Baik lelaki mahupun wanita, kalau dah kata peminat tu minum jugak kopi. Sekurangnya dapatkan 1 gelas sehari.

Seperti saya sendiri suka minum kopi sebelum mula kerja.

Kopi ada macam-macam jenis. Banyak sangat di pasaran sekarang ni.

Kopi , susu dan gula (3in1) dan Kopi dan gula saja (2in1).

Tapi bagi Asyraf paling suka minum kopi saja ditambah gula 1 sudu. Pergh, sedap weh.

Minum 1 gelas boleh tahan sampai ke petang. Kadang-kadang tu sampi ke malam.

3 Sebab Kenapa Patut Minum Kopi

Nak cakap pasal kelebihan atau sebab seseorang minum kopi ni banyak sangat.

Tapi top 3 ni memang semua orang akui termasuk saya.

Mengikut sumber fakta Huffingtonpost , orang Amerika kuat minum kopi antara sebab-sebabnya ; –

1. Bau saja dah buat kita kurang stress

2. Minum segelas kopi membuatkan kita happy jer

3. Menjadikan kita lebih Intelligent (cerdik)

Jadi , betullah kan ? Terutama point no. 3 betul sangaaat ..

Kalau sehari tak minum rasa macam slow je bertindak. Rasa macam lesu, lemah dan kurang berakal.

Bila kita dapat minum rasanya macam Woww …

Okay , siapa kat sini peminat kopi macam Asyraf ?

Mohon share.

Kalau peminat kopi. Jenis atau jenama apa korang minum ?

Saja nak tahu. Mana tahu Asyraf tak pernah rasa lagi ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
VIRAL KAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge