Everybody Loves A FREE SEAT. Here’s Your Priority Access!

ASsalamualaikum Warahmatullah, Salam Sejahtera. Salam Ramadhan ke-9.

Seperti yang kita sedia maklum, bila muncul saja bulan puasa bulan Ramadhan. Pastinya
banyak offer diskaun dan promosi yang akan dibuat oleh mana-mana syarikat bisnes
untuk pelanggan terutamanya customer yang setia.

Tak kisahlah tawaran harga terendah untuk pakaian hari raya, perabot rumah, kereta baru
dan tidak ketinggalan pakej harga terendah yang pastinya syarikat penerbangan tidak
lepaskan peluang ini untuk anda sebagai pelanggan mereka samada yang dah lama dan baru.

Kini, ketika artikel ini ditulis sudah masuk ramadhan ke-9. Saya dapat panggilan dari
Air Asia sebagai rakan media untuk menulis penulisan ini supaya folower dan pembaca setia
saya tidak ketinggalan untuk terbang. Terbang kemana-mana hanya daftar dan dapat FREE SEAT.

- Everybody Loves A FREE SEAT. Here’s Your Priority Access!

Everybody Loves A FREE SEAT. Here’s Your Priority Access!

Setiap orang sukakan benda yang PERCUMA. Disinilah peluang untuk ANDA dapat fly kemana-mana
destinasi yang ditawarkan Air Asia hanya pada tempoh tertentu untuk pendaftaran dan hanya
tunggu hari untuk terbang.

Air Asia suka buat tawaran giler kentang yang tak masuk akal jika kita fikir logik. Ya, inilah
Air Asia. Sebuah syarikat penerbangan Asia diiktiraf dunia untuk sesiapa sahaja dapat terbang
dengan harga seperti naik bas.

Apa Yang Patut Saya Buat Asyraf ?

Ya inilah soalan yang selalu anda fikir kan ? Bagus. Saya memang tunggu pun. Hehe …

Okay untuk pengetahuan PROMO Air Asia ni masih berlangsung. 3 million promo seats
untuk anda GRAB secepat mungkin untuk famili khususnya. Okay take note !

Tarikh untuk Booking

5 – 11 Jun 2017

Tarikh untuk Terbang

15 January – 28 August 2018

– Peluang Bagi Air Asia Big Member –

Anda diberi keutamaan untuk dapatkan seats ini seawal mungkin
pada 4 Jun 2017 (Ahad) pada jam 1200 am/pagi.

Maksudnya korang yang dah daftar sebagai frequent flyer Air Asia diberi peluang
paling awal untuk dapatkan seat ok.

Tapi yang bukan ahli, JANGAN risau. Anda masih ada peluang untuk daftar sebagai
frequent flyers untuk masa-masa akan datang.

Caranya daftar sebagai Air Asia Big Member, Klik Sini. PERCUMA saja.

– TAKE NOTE –

Pendaftaran untuk dapatkan seat promo ini hanya akan dibuka untuk public/umum
pada 5 Jun 2017 pada jam 0000/1200 am/pagi (waktu malaysia).

Pendaftaran ini umum kepada yang bukan Air Asia Big Member amnya.

Kalau yang daftar sebagai Air Asia Big Member, anda boleh dapatkan seat
seawal mungkin seperti yang saya katakan diatas tu.

Tips Asyraf untuk Dapat Seat Murah untuk Fly

Siapa Asyraf sebenarnya nak bagi Tips ni ? Okay seperti yang sedia maklum.
Jika anda lihat profail saya di sebelah kanan blog, saya pernah bekerja
di syarikat penerbangan premium iaitu Malaysia Airlines Berhad.

Disana saya bekerja sebagai Customer Service Officer. Skop kerja
saya lebih kepada check-in passenger and their baggage to their destination.

Dan pada masa sama kami sentiasa update promo tiket untuk pelanggan untuk rujukan
di kaunter.

Okay sudah, cukup. Nanti di artikel akan datang saya akan cerita lebih lanjut. Okay.

Saya akan senaraikan beberapa poin saja disini, dan pastinya ini yang betul hasil
pengalaman kami sebagai  Airlines staff.

1. Daftar / subscribe sebagai ahli @ frequent flyer. PERCUMA saja untuk mana-mana syarikat penerbangan. Fungsinya untuk dapat update atau promo terawal dari yang lain melalui emel.

Daftar sebagai Frequent Flyers Malaysia Airlines, Klik sini.

Daftar sebagai Frequent Flyers Air Asia Big, Klik sini.

2. Dapat emel update dari syarikat penerbangan. Jangan abaikan. Klik terus link
atau gambar promo dalam emel tu dan tengok apa yang patut. RAHSIA nya
syarikat penerbangan akan track dan simpan cookies/jejak awal anda untuk disimpan
sebagai data.

Jadi jika masa anda dapat emel diantara yang terawal pasal update. Anda klik dulu
walaupun akan daftar untuk terbang sebulan selepas itu, anda tetap akan dapat harga
yang sudah di-lock. Okay faham.

3. Rajin rajin datang ke Lapangan Terbang / Airport untuk tanya akak-akak abang-abang
di kaunter reservation. Silap hari bulan, anda jadi kawan rapat. Senang je fly dengan
harga murah. Sebab dah tahu bila tiket murah pada hari bila bulan bila.

Okay itu saja perkongsian saya.

JANGAN LUPA dapatkan segera PROMO SEATS dari Air Asia disini.

- Everybody Loves A FREE SEAT. Here’s Your Priority Access!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sharing is Caring

Add Comment

CommentLuv badge
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: