Rakyat Malaysia Pasti Menangis Menonton Filem Pendek Arab Mesir 100% Ini

ASsalamualaikum Warahmatullah, Salam Sejahtera. Salam Ramadhan.

Saja nak share dengan korang satu filem pendek dari tanah Arab.

Pelakon yang melakonkan watak ni sangat sesuai membawa diri  dan mereka pelakon terkenal di Mesir.

Tiba-tiba rindu tempat belajar dan rumah kedua saya dulu.

Kalau korang tengok setiap gambar di video ni, seriusly saya rindu suasana sana.

Filem pendek ni ada substitle JANGAN Risau okay. Tapi kalau korang tak tengok terjemahan
pun boleh fahamlah.

Jalan cerita memang mudah bagi semua lapisan masyarakat faham.

Okay jom kita tonton dan fahami. Jangan lupa SHARE artikel ni.

Macam mana ?

Menangis kan korang tengok. Mesti merah mata tengok.

Okay, jangan lupa tengok filem pendek yang popular kat youtube sekarang ni.

Klik link dibawah.

1. #LagilagiBahuluEmak Filem pendek paling popular menangis sepuasnya

2. Zalora Malaysia pertama kali buat filem pendek sedih 2017

3. Debitjer Sempena Hari Raya 2017 ini dari CIMB Malaysia

2 thoughts on “Rakyat Malaysia Pasti Menangis Menonton Filem Pendek Arab Mesir 100% Ini

    • June 23, 2017 at 04:05
      Permalink

      Memang patut tengok video ni bang. Seriusly sedeh.

      Asyraf rasa semua lapisan masyarakat agama bagai boleh faham lah.

      Share-kan ok .. thanks bang ..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge