Flower Chimp Malaysia Murah Dan FREE Delivery

Assalamualaikum, Salam Sejahtera. Best ke tak best, happy ke tidak happy bila seseorang bagi kita bunga? Tak kisahlah dia yang kita kenal rapat atau orang yang dah lama usha kita. Yang penting dapat bunga fresh pulak tu bukan bunga plastik. Pemberian bunga ini biasanya diberi sempena hadiah seseorang kepada diri kita. Hadiah ini juga disebabkan kejayaan kita dalam sesuatu perkara. Itu sebab sibuk sangat nak cari bunga nak bagi dekat kita. Mesti awak semua yang tengah baca penulisan ini teringin sangat nak tahu dekat mana nak cari Bunga-bunga segar,murah dan pos percuma. Maka hari ini Asyraf nak berkongsi dengan korang artikel Flower Chimp Malaysia Murah Dan FREE Delivery.

flower-chimp-portal-online-popular

Apa itu Flower Chimp? Flower Chimp merupakan kedai online atau dikenali sebagai portal bisnes dalam talian yang sangat popular sekarang ini di Malaysia khususnya untuk pelbagai keraian majlis. Pengasas kedai bunga online ini mereka berdua berasal dari negara orang berkulit putih yang sudah lama tinggal di negara kita. Pengasas Flower Chimp Maximilian Lots dan rakan kongsinya Niklas Frassa merasakan perniagaan online ini sangat bagus diterapkan untuk penjualan dan pembelian bunga-bungaan terutama di Asia Tenggara. Maximilian Lots dan Niklas Frassa adalah seorang Lelaki disebalik kejayaan kedai online ini. Hebat kan?

pengasas-flower-chimp

Orang Malaysia memang sangat suka akan bunga-bungaan yang fresh, wangi untuk pelbagai acara terutama majlis kahwin. Nak beli bunga fresh, murah dan free delivery? Klik je. Ingat ya, tak perlu walk-in. Online je, semudah klik, klik dan tunggu penghantaran sampai.

Flower Chimp Malaysia Sesuai Untuk Pelbagai Jenis Acara

Mesti korang ingat kan masa dulu-dulu Ayah bagi sejambak bunga kepada Emak sempena hari lahirnya dan wedding anniversary dan begitulah sebaliknya. Begitu jugak dengan kita, jika suka akan seseorang, kita sebagai lelaki akan hadiahkan bunga kepada seorang wanita itu. Zaman sekarang pun ada jugak si wanita bagi bunga kepada lelaki. Jadi, terima jelah kan. Bukan susah pun. Hahah …

bestseller-flower-chimp-malaysia

Flower Chimp ada pelbagai jenis bunga-bungaan yang mereka jual secara online ini antaranya bunga Ros, Lilis, Tulips. Dan banyak lagi jenis bunga yang kita nak persembahannya macam mana yang sesuai dengan majlis yang diadakan. Majlis yang sesuai untuk bunga-bungaan dari Flower Chimp ini semuanya memang ada di Malaysia antaranya untuk majlis seperti

1. Ucapan Terima Kasih
2. Hari Graduasi
3. Kelahiran Baby
4. Birthday
5. Wedding
6. Anniversary
7. Grand Opening
8. Get Well (untuk orang sakit supaya sembuh)
9. Ucapan Takziah dan Kematian

Flower Chimp Malaysia Murah, Free Delivery Seluruh Malaysia

Seperti yang awak semua tahu abang, kakak, adek semua seperti yang Asyraf beritahu Yes Murah! Murah serendah RM89 sahaja. Ya Tuhan, murahnya dah la beli dengan harga RM89 lepastu percuma penghantaran ke seluruh Malaysia. Best ke tak best ni? Mestilah best kan ..

Rasa-rasanya ada ke tidak diluar sana, beli dengan harga macam ini RM89 dan percuma penghantaran kepada orang tersayang kita? Flower Chimp memang portal online yang sangat Top ketika ini kerana kebanyakan rakyat Malaysia telah mempercayai servis online, khidmat pelanggan selepas jualan dan macam-macam perkara dapat diselesaikan sendiri oleh Flower Chimp.

bunga-bunga-fresh-hanya-di-flower-chimp

Untuk pengetahuan korang, Flower Chimp berpusat dan berpangkalan di alamat Mont Kiara, Kuala Lumpur. Memang hub orang-orang kaya berada di situ. Tak kisahlah Flower Chimp kini sangat menjadi tarikan buat pelanggan di sekitar Mont Kiara bahkan tersebar ke seluruh Malaysia.

Korang jugak perlu tahu Flower Chimp menyediakan penghantaran Bunga yang dibeli terus sampai kepada seseorang atau majlis dalam hari yang sama kita tempah. Syaratnya mudah saja, pembelian bunga haruslah dibeli sebelum jam 1 tengahari dari hari Isnin hingga Sabtu. Pembelian selepas jam 1pm akan dilakukan pada hari esoknya. Mudah je kan? Tak susah pun. Alah, kalau kita yang bekerja office hour sebelum lunch tu setel terus pembelian sebelum jam 1pm. Nanti lunch makan dengan happy sebabnya hari tu jugak Bunga yang kita beli sampai dekat orang yang kita sayang.

Asyraf harap perkongsian ini sangat membantu kita semua selepas ini nak beli bunga-bungaan fresh, murah, free delivery semuanya hanya di Flower Chimp.

Untuk keterangan lanjut, abang, kakak, adek boleh klik pautan berikut ya. Yes, memang untuk kemudahan korang pun. Klik dan buat belian ya!

info@flowerchimp.com
www.flowerchimp.com

General enquiries 03-6411 7235
Delivery related calls: 03-6411 7235
(Mon-Fri, 9am-6pm)

facebook Flower Chimp

instagram Flower Chimp

- Flower Chimp Malaysia Murah Dan FREE Delivery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sharing is Caring
  • 1
    Share

2 Comments

  1. Liez September 11, 2018
    • asyrafasri September 14, 2018

Add Comment

CommentLuv badge
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: