Jadual Harian Yang Aku Idamkan Sangat!

jadual-harian-seorang-blogger
Jadual Harian Yang Aku Idamkan Sangat! |
Sapelah tak nak kan jadual dan aktiviti yang best dalam setiap hari. Tak kisah lah korang jadi seorang apa sekarang ni. Mungkin korang nak bekerja dalam profession yang korang suka dan aktiviti seharian nak yang macam tu nak yang macam ni. Setiap orang berbeza pandangan dia mengenai aktiviti harian yang mesti dia nak lakukan.

Bagi aku pulak. Aku memang nak sangat Jadual Harian yang aku idam-idamkan tu tercapai.

Serius! Nak sangattt ..

InsyaAllah aku sedang mencuba dan terus mencuba untuk masa depan aku.

Memang aku target betul nak sangat dapatkan impian tu dari sekarang.

Sekarang artikel yang aku tulis dan sedang korang baca ni. Adalah pada bulan November 2019.

Aku target untuk capai impian tu insya Allah pada tahun 2020.

Ye, aku nak sangat. Ada sebab Kenapa aku nak sangat impian tu.

Aku tak boleh nak bagitahu kat sini secara terang atau details dengan korang sebab ia sebenarnya DOA yang aku sedang mohon dengan penciptaku ALLAH.

Ya Allah, permudahkan lah segalanya urusan Asyraf Asri. Amiiin …

Antara Jadual Harian Yang Aku Nak Sangat Laluinya Dalam Hidup

1. Masa ni aku dah ada career yang aku nak sangat iaitu ” … ”

2. Walaupun aku dah bekerja ” … ” aku tetap akan jadi Blogger, youtuber dan Agen Coway

3. Aku nak time tu, aku tetap akan sharing macam-macam manfaat dan kelebihan kepada mereka yang memerlukan info dan pengalaman tu

InsyaAllah … korang doakan yang baik-baik untuk impian aku ni.

Aku nak sangat dapat dalam hidup aku. Aku betul-betul nak dan naakkkk sangattt ..

Setiap orang dekat dunia ni, Allah dah tetapkan rezeki dia macam mana.

Yang penting kita kena usahakan sampai dapat. Jangan Lupa sentiasa tawakal pada Tuhan.

Semoga Allah permudahkan segala urusan aku nanti.

Add a Comment

Your email address will not be published.