Jom Dapatkan 70% Diskaun Baju Raya Online Murah

Assalamualaikum Warahmatullah, Salam Sejahtera, Salam Ramadhan.

Ketika artikel ini ditulis sudah masuk ramadhan ke-8. Ya Allah sekejapnya masa berlalu.
Rasa baru je kan. Tapi hakikatnya masa ini memang cemburukan kita.

Jom Dapatkan hampir 70% Diskaun Baju Raya Online Murah. Wah, seriusly ?
Betul ke ? Opkos, ini serius!

Ya saya tak tipu. Anda boleh dapatkan pelbagai jenis koleksi Baju Kurung Raya dan Baju Melayu Raya
pada satu tempat, dengan pelbagai jenis koleksi dari pelbagai hasil tangan pereka tempatan kita sendiri
yang anda nak sangat beli dan sarung selama ini.

Pereka tempatan yang terkenal saya maksudkan mereka ialah seperti Jovian Mandagie, Rizalman,
Rico Rinaldi
dan ramai lagi.

Dapatkan Diskaun Sehingga 70% dari Pereka Local untuk Hari Raya

Saya tahu dikalangan kita termasuk saya sendiri memang sibuk dengan kerja hakiki masing-masing.
Jadi inilah peluang kita untuk merasai memakai koleksi baju kurung dan baju melayu hasil
tangan pereka tempatan yang sangat terkenal dari dulu sampai sekarang.

Macam saya sendiri kalau dah takde masa sangat nak pergi shopping mall. Yelah terpaksa akur bahawa
kita perlu pilih satu set pakaian raya dekat satu tempat. Pilih baju, pilih cara bayaran dan setel.
Dalam 1-3 hari sampai. SENANG dan MUDAH.

Tempat yang saya maksudkan adalah ZALORA. Siapa tak kenal jenama pusat beli belah
online ni kan ? Semua orang tahu. Kalau anda masih tak tahu saya nak beritahu ni.

Zalora ni merupakan satu platform online khasnya untuk koleksi set penuh pakaian lelaki
dan wanita.

Anda boleh dapatkan koleksi pakaian yang selama ni anda rasa mahalnya nak
rasai pakai pakaian pereka terkenal. Walaupun mereka designer fesyen kelahiran Malaysia
tetapi sentuhan mereka diiktiraf dunia.

Jadi kini Zalora tengah buat jualan Baju Kurung dan Baju Melayu Raya dijual
secara Online dengan harga Murah. Ini apa yang dinyatakan sendiri di website jualan
mereka.

Anda patut terjah sendiri.

Ingat, kebiasaanya untuk dapatkan Diskaun ni terhad saja. Jadi anda kena alert ok.

Jom Dapatkan 70% Diskaun Baju Raya Online Murah dari Pereka Tempatan SEKARANG Disini.

14 thoughts on “Jom Dapatkan 70% Diskaun Baju Raya Online Murah

    • June 10, 2017 at 02:00
      Permalink

      Betul. Shopping online kot. Mesti kena wat orang terliur. Hahah ..

      So far tak pernah beli kat Zalora lagi. Tapi paparan website memang menarik la. User friendly.

      Reply
    • June 15, 2017 at 03:06
      Permalink

      Yes, jom shopping. Raya tak lama dah ni.

      Reply
    • June 15, 2017 at 03:03
      Permalink

      Yes , sangat banyak. Asyraf pun macam tak percaya. Rasa nak beli tuk emak. Mesti dia suka.

      Reply
    • June 15, 2017 at 03:03
      Permalink

      Kalau Asyraf sendiri cuba kat shopping complex (yang tak mampu nak beli sebab mahal) balik rumah beli online cek manual saiz yang kita nak beli tu saiz orang Asia atau barat. So kena tanya pihak Online store lah kan .. mudah je sebenarnya. Apapun up to us lah nak beli atau tak kan ..

      Reply
  • June 11, 2017 at 05:28
    Permalink

    zalora punya pakainan memang nampak eksklusif n bergaya kena dengan masa kini..

    Reply
    • June 15, 2017 at 03:00
      Permalink

      Zalora kan sapa tak kenal maka tak cinta lah. hihi ..

      Reply
  • June 11, 2017 at 19:47
    Permalink

    tak berani beli baju online.
    takut tak kena saiz..
    sebab saya ni saiz rendang..

    Reply
    • June 15, 2017 at 03:00
      Permalink

      Saya pun ada masa fikir tak berani jugak nak beli pakaian thru online.

      Tapi tengok pada website tersebut lah kan ada manual macam mana nak dapatkan size yang terbaik untuk body kita.

      Ada sesetengah web, hanya nak jual tak fikir customer nak pilihan macam mana.

      Apapun up to us lah nak beli kan .. huhu ..

      Reply
    • June 16, 2017 at 02:44
      Permalink

      Ya 70% diskaun.

      Jom shopping Amirul !

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge