Jom Umrah Bersama Pelawak Tanah Air Sabri Yunus Bimbingan RICHWORLD TRAVEL & TOURS

Jom Umrah Bersama Pelawak Tanah Air Sabri Yunus Bimbingan RICHWORLD TRAVEL & TOURS | RICHWORLD TRAVEL & TOURS tahun ini 2018 amat berbesar hati dapat bekerjasama dengan Selebriti Pelawak terkenal tanah air. Majlis rasmi ini berlangsung di HQ Richworld Travel & Tours Wisma Zelan, Bandar Tun Razak Kuala Lumpur.

Siapa yang tak kenal dengan Sabri Yunus pelawak yang sentiasa buat rakyat Malaysia asyik nak tergelak je kan. Alaa yang dalam program TV Karoot Komedia Astro tu. Dia lah orangnya.

Sabri-Yunus-PokYa-Duta-RichWorld-Travel

Untuk info, Richworld Travel & Tours Sdn Bhd adalah merupakan sebuah syarikat Pelancongan Berlesen (KPL: 7565) yang juga telah dianugerahkan Lesen Khas Umrah (LKU:172) bagi mengendalikan pakej Umrah dan Ziarah.

Telefilem Pokya Cong Codei telah mencetuskan satu fenomena luar biasa sejak ditayangkan oleh syarikat televisyen berbayar tempoh hari. Atas dasar tersebut pihak RICHWORLD TRAVEL meluahkan rasa gembira dapat berkolaborasi dengan Pokya Cong Codei bagi melahirkan Pakej Umrah Congcodei ini. Melalui pakej 12 hari 10 malam ni yang akan dijual dengan harga bermula RM 5,450 para Jemaah akan menetap di Hotel Concorde Madinah dan juga Tanah Haram Mekah.

Sabri-Yunus-Duta-RichWorld-Travel

Bestnya kan dapat Umrah Ziarah dengan selebriti kesukaan kita. Kalau Asyraf pun memang takkan lepaskan peluang ini sambil beribadah dengan hati yang tenang.

Selain dapat mengerjakan Umrah bersama Pokya Congcodei para Jemaah dapat merasai kelainan mengerjakan ibadah Umrah dengan RICHWORLD TRAVEL di mana mereka dapat bersama-sama berada dalam majlis Khatam Al-Quran dalam Masjid Nabawi di Madinah dan Masjidil Haram di Mekah. Pihak RICHWORLD TRAVEL juga akan menganjurkan Majlis Tahlil bersama para Jemaah di samping pelbagai pengisian menarik diadakan.

Pakej-Umrah-Ziarah-RichWorld-Travel

Paling best dapat Umrah Ziarah ke Turki dan Mesir. Bersama selebriti pulak tu! Apalagi jom tempah tiket sekarang dengan menghubungi :

HQ RichWorld Travel

03 -9174 7003 / 09 – 760 7121
WhatsApp 011-20048989
Iman 011-3788 1947

Facebook : Percutian Jimat

Page FB : Kembara Umrah Ziarah

Website : www.richworldtravel.com.my

- Jom Umrah Bersama Pelawak Tanah Air Sabri Yunus Bimbingan RICHWORLD TRAVEL & TOURS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sharing is Caring

2 Comments

  1. Pakej umrah murah 2019 May 19, 2018
    • asyrafasri May 19, 2018

Add Comment

CommentLuv badge
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: