Keyword Trending Dicari Bulan November 2017

ASsalamualaikum Warahmatullah, Salam Ceria.

Sejak akhir akhir nak dekat akhir tahun ni banyak perkara ajaib berlaku.

Orang kata kalau dah rezeki tak kemana. Rezeki tak pernah salah tempat.

Alhamdulillah, dengan pengalaman dan sedikit kepakaran dalam bidang saya, maka
terhasilnya artikel yang menarik untuk perkongsian umum terutama remaja
lepasan SPM untuk bekerjaya.

Berdasarkan rujukan saya akan ilmu google analytics yang dicedok secara free dekat blog Blogger Otai Malaysia HasrulHassan.com ..

Mohon halal ya Tuan HH.

Maka saya korek korek blog, akhirnya terjumpa keyword trending yang begitu ketara
orang  mencari di blog saya.

Inilah keyword nya ..

1. Kerjaya lepasan SPM

2. Kerjaya dunia Penerbangan

Terima kasih tak terhingga saya ucapkan kepada adek adek, kawan kawan lepasan SPM yang sangat berminat dengan dunia khidmat pelanggan dan penerbangan.

InsyaAllah banyak lagi artikel menarik yang akan saya share dekat anda semua.

Yang penting bookmark my blog ketat ketat ok.

Beralih kepada tajuk asal Keyword Trending Dicari Bulan November 2017.

Apa yang adek adek, kawan kawan lepasan SPM cari ..

Dan mungkin ibu bapa yang mencari panduan untuk anak anak anda ..

Boleh klik link yang Asyraf berikan ini dulu untuk kefahaman  basic ..

1. https://www.asyrafasri.com/kerjaya-terbaik-bagi-lepasan-spm/

2. https://www.asyrafasri.com/kerjaya-call-center-cara-untuk-pandaikan-diri-berkomunikasi-dengan-baik/

3. https://www.asyrafasri.com/nak-jadi-crew-penerbangan-ini-lubuknya/

4. https://www.asyrafasri.com/syarikat-penerbangan-ini-untuk-cabin-crew-bertudung/

5. https://www.asyrafasri.com/study-customer-service-boleh-pergi-jauh/

Jika link yang saya berikan ini tidak berfungsi, boleh copy-paste dekat search dan tekan enter.

Asyraf tahu anda Happy giler giler bila dapat jumpa artikel macam ni. Alangkah best jugak jika
artikel ini semua di SHARE di media sosial.

Terima kasih atas sokongan anda ya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sharing is Caring

12 Comments

  1. MaMa Chantique December 21, 2017
    • asyrafasri December 22, 2017
  2. Farha December 20, 2017
    • asyrafasri December 21, 2017
  3. zool December 19, 2017
    • asyrafasri December 21, 2017
  4. reezluv December 19, 2017
    • asyrafasri December 21, 2017
  5. Ibu Zaid December 18, 2017
    • asyrafasri December 18, 2017
  6. Anuar December 14, 2017
    • asyrafasri December 18, 2017

Add Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: