Rahsia Tingkatkan Follower Instagram Targeted

Tahun 2018 semakin hari semakin menggila. Idea pemasaran kita juga Wajib ‘gila’ jika kita ingin duit deras masuk ke dalam akaun bank. Teknologi jugak bergerak seiring bila sesebuah negara itu bertukar tampok pemerintahan dan sosio ekonomi juga turut terkesan. Maka artikel Rahsia Tingkatkan Follower Instagram Targeted ini akan memberi anda gambaran jelas apakah Rahsia naikkan Follower Instagram yang real dan targeted.

Rahsia-Tingkatkan-Follower-Instagram-Targeted
Satu Fakta yang anda kena tahu dari sekarang.

Mohon Baca sampai habis.

1. Terdapat 600 juta pengguna yang sangat aktif di Instagram.

2. 57% dari 600 juta orang yang sedang layari instagram.

3. Maka secara purata disini, seramai 2.81% orang akan respon (like, komen, tag) di Instagram berbanding Facebook hanya 0.25% manakala Twitter hanya 0.21%.

Ini adalah fakta serius yang dikeluarkan oleh blog yang dikelola pihak Instagram sendiri.

Maka anda kena buka mata, hati dan fikiran untuk buat duit di Instagram dengan Rahsia Tingkatkan Follower Instagram yang real sahaja bukan robot.

Jom kita tengok 3 senarai Rahsia Orang Kaya-kaya Instagram selalu amalkan dalam amalan mereka buat bisnes di Instagram ..

3 Rahsia ini adalah Cara Paling Berkesan Tarik Follower Real yang Targeted (berminat) dengan Servis atau Profile Instagram kita.

1. Username Instagram

Ingat sampai bila-bila. Nak buat instagram sendiri atau bisnes di instagram, Username mestilah ringkas dan senang diingati.

Senang je. Tak susah pun.

Contoh : Kita jual iPhone. Maka username instagram kita WAJIB letak iPhone juga macam mana sekalipun.

Tak kisahlah instagram anda jual produk itu, iPhone Murah atau apa-apa lah nak letak bagi nampak profesional.

Asalkan perkataan ‘iPhone’ mesti ada di username instagram anda.

Apabila bakal pembeli mencari perkataan iPhone di ruangan search bar. Nah, terimalah hakikat ketika itu, Follower Real yang Targeted akan sedia nak Follow Instagram anda. Dan paling best bersedia untuk duit masuk bank selepas itu.

Ingat inilah RAHSIA untuk Naikkan Follower Instagram yang ramai pakar tak nak bagi pendedahan. Tetapi saya terpaksa dedahkan dekat sini supaya anda cepat dapat Sales dengan Follower Instagram Targeted.

2. Update Gambar dan Video Berkualiti

Ini satu lagi Rahsia yang ramai pakar Instagram yang buat duit tak nak anda tahu. Tapi saya nak anda tahu jugak! Tak kira, sebab saya suka kongsi ILMU.

Terima sajalah Ilmu yang baik ini okay. Heheh ..

Ini Rahsia lubuk otai-otai Instagram yang jana trafik Tarik Follower Targeted dan terus setia jadi pelanggan instagram mereka.

Unlimited Gambar HD Percuma KLIK SINI

Unlimited Video HD Ala-Pro Hanya Klik je dah Boleh Up Status KLIK SINI

2 Lubuk sedut Gambar dan Video HD ala-pro ini dah buat instagram anda akan tiba-tiba berdesup follower masuk. Yang penting Usaha dari point 1 tu ya.

software-naikkan-follower-instagram

3. Timing Update Status

Ini paling penting! Silap timing silaplah anda post segala macam gambar ke.. video ke.. dekat Instagram tu.

Ini Rahsia pihak Instagram sendiri yang ada pada blog mereka. Saya yang baca, faham dan hadam dan buat dekat instagram sendiri memang berkesan.

Tapi banyak lah terma mereka. Dah la bahasa omputeh pulak tu kan.

Takpe, setel dah. Sekarang nak Share dengan anda je ni.

Timing paling sesuai Update status instagram adalah :

1100 pagi sehingga 0200 petang. Time ni masa orang tengah rest dari kerja, time orang nak buat segala urusan jual beli, time ni lah anak-anak muda baru bangun tidur.

0800 malam sehingga 1000 malam. Time ni semua orang dah kenyang makan malam dan sedia dah nak tengok tv, layan media sosial sebelum tidur.

2 timing ni kalau anda ikut apa yang Otai Instagram buat, Jangan terkejut Instagram anda akan penuh dengan Follower Targeted masuk berdesup!

Okaylah itu saja perkongsian simpel tapi bermakna ini dari Lelaki Kacak Pemalu untuk penulisan Rahsia Tingkatkan Follower Instagram Targeted yang serba sempoi ini.

Mohon SHARE untuk manfaat bersama. Terima kasih!

- Rahsia Tingkatkan Follower Instagram Targeted

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sharing is Caring

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: