Realman, Mudah.my, Twitter Dan LinkedIn Yang Ada Nama Asyraf Asri Adalah Bukan Saya!

Realman-Mudah.my-Twitter-Dan-LinkedIn-Yang-Ada-Nama-Asyraf-Asri-Adalah-Bukan-Saya

JANGAN TERTIPU dan Terpedaya dengan Iklan-iklan di situ. Baca sekarang jika nak tahu hal sebenar ..

Hari ni terasa nak tulis nak bagitahu korang-korang yang pelik dengan nama aku di social media.

Ada yang taip kat facebook dan google terjumpa laman web itu lah, ini lah.

Jadi aku nak bagitahu siap-siap kat sini ..

Kalau korang taip keyword ..

asyraf asri atau asyraf asri dot com dekat search bar google dan mana-mana kotak search laman web
yang ada dekat dunia internet ni

dan keputusannya keluar link-link seperti berikut :

1. https://realman.my/agent/asyraf-asri/

2. https://www.mudah.my/asyraf-asri-ajc-property-surveyors-sdn-bhd

3. https://twitter.com/asyrafasri

4. https://my.linkedin.com/in/asyrafasri

Aku nak bagitahu laman berikut bukanlah kepunyaan aku yang aku bekerja untuk memberi servis seperti
Hartanah, Design Consultancy, Videography, Prints & Multimedia dan apa saja lah yang korang jumpa.

100% ia bukanlah milik aku.

Aku hanyalah penulis blog dekat blog ini sahaja okay.

Harap korang jangan teruja pulak dengan iklan-iklan di situ dan amat teruja nak berurusan
dengan aku pasal benda yang aku tak pakar akan ilmu tersebut.

Melainkan aku dah pakar sesuatu ilmu tersebut. InsyaAllah baru aku iklan servis perkhidmatan
seperti yang korang nampak tu.

Terima Kasih kerana concern pasal hal ni.

Aku sangat hargai bagi yang sudi ingatkan aku pasal benda ni.

asyrafasri

Suka membaca dan menulis. Bila ada masa terluang, Dia akan cuba "bengkak kan mata" sampai lewat malam semata-mata nak dapatkan info yang berguna.

You cannot copy content of this page