Safiey ILias Jutawan Muda Perlashine Bagi Job Kat Asyraf

Assalamualaikum Warahmatullah, Salam Sejahtera. Salam Ramadhan.

Alhamdulillah ..

Alhamdulillah ..

Alhamdulillah bersyukur kepada Allah. Rezeki bulan mulia bulan ramadhan ni.

Macam-macam rezeki saya dapat untuk diri sendiri , mak ayah famili semua , kucing kesayangan
dan paling best terharu sangat Rezeki Dapat Job dari Jutawan Muda Malaysia.

Kerja saya mudah je. Saya diberi peluang untuk Promotkan :-

” Giveaway @ Contest ” anjuran Safiey ILias seorang Jutawan Muda berusia 22 tahun.

Kalah saya, yelah umur saya ketika ni dah 25 masih makan gaji. huhu ..

InsyaAllah, one day Asyraf akan jadi Jutawan seperti Safiey ILias jugak. Amiiin.

– 1000 Perlashine Percuma untuk diedarkan –

Apapun terima kasih dulu diucapkan kepada saudara Safiey ILias kerana sudi anjurkan
kontes seperti ini untuk public. Yelah barulah orang percaya bisnes kita kan.

Untuk pengetahuan anda, FREE GIVEAWAY ini terbahagi kepada 2 kategori.

Pertama Anda daftar di link saya berikan seperti dibawah, dan tunggu sesi pemilihan
berlangsung secara rawak nanti.

Kedua lepas anda daftar di link saya berikan tu, anda boleh promot @ viral-kan
link tersebut kepada sesiapa saja termasuk wassap grup untuk dapat lagi 5 lagi Hadiah.

Dah lah dapat sekotak Perlashine berharga RM140 secara PERCUMA ..

Dapat lagi 5 Hadiah lain (lepas promot link yang diberikan)

Tempat 1 : iPhone 7 Bernilai RM 3,399.00
Tempat 2 : Set makeup Bernilai RM 2,000.00
Tempat 3 : Cash prize Bernilai RM 1,000.00
Tempat 4 : Cash prize Bernilai RM 500.00
Tempat 5 : Cash prize Bernilai RM 250.00

Wah dapat iPhone 7 pun dah okay ye dok. Hahah mestilah nak selfie kan ..

Macam Mana Nak Join Contest ni Asyraf ?

Okay mudah je. Baca artikel ni sampai habis okay. Jangan skip walau 1 ayat sekalipun nanti anda terlepas apa
yang saya nak sampaikan, ikhlas dari isi hati Safiey ILias sendiri step by step ni.

Step Pertama

1. Addfriend/Follow Safiey ILias di facebook – klik gambar bawah ni

2. Follow Safiey ILias di Instagram Рklik gambar bawah ni

Step pertama ni penting ya sebab apa-apa update yang anda dah promot di instagram dan facebook,
Safiey ILias akan beritahu.

Step Kedua

Daftar di link saya bagi ni, mohon klik dan anda pun boleh SHARE link saya berikan ni.

[ https://giveaway.perlashineofficial.com/perlashine-giveaway?ref_id=c7004597 ]

Okay jangan lupa masa pendaftaran tu ..

Emel wajib isi sebab senang Safiey ILias nak emel anda nanti apa-apa update.

Nombor telepon pun penting.

Alamat rumah lagilah penting nak diisi lengkap senang nak pos Perlashine nanti.

Setel bab pendaftaran.

Tunggu emel anda untuk pengesahan yang anda betul-betul nak join Giveaway Safiey ILias ni.

Jangan lupa klik link yang diberikan nanti seperti gambar di bawah untuk sahkan diri anda.

Step Ketiga

Inilah sesi Promot.

Anda wajib guna gambar seperti di bawah untuk pengiklanan di facebook dan instagram supaya seluruh
rakyat Malaysia tahu ok.

So , cukuplah 3 step ini untuk anda ikut apa yang Asyraf share ni ok.

Senang je.

Tarikh Tamat Giveaway @ Contest Perlashine Safiey ILias

Ketika artikel ini ditulis pada 18 Jun 2017 : 0330am, anda masih ada masa untuk Viral-kan kontes Perlashine ni.

Tarikh tamat kontes pada 9 Julai 2017 pada jam 1100pm (Ahad).

Still ada 21 hari lagi dari sekarang.

Sebab Apa Asyraf Beria Sangat Nak Viral Giveaway ni ?

2 poin je , tak banyak pun.

Pertama

Asyraf kelahiran Bentong, Pahang.

Safiey ILias pun orang Pahang tapi beliau asal Felda Lakum.

Itu yang beria giler saya nak promot ni.

Kedua

Tak salah kita bantu bisnes sesama bangsa Melayu kita terutama Muslim.

Wah, itu yang seronok tu.

Asyraf dan anda sendiri pun mengharapkan perubahan Safiey ILias ni menjadi inspirasi dan kekuatan
pada kita semua dan apa yang Safiey ILias buat bisnes macam ni kita dapat ikut seperti yang dilakukan.

InsyaAllah, sama-sama kita Doakan.

JANGAN LUPA klik link Asyraf berikan ni :-

[ https://giveaway.perlashineofficial.com/perlashine-giveaway?ref_id=c7004597 ]

Terima kasih kepada saudara Safiey ILias kerana sudi menganjurkan kontes seperti ini.

Moga ada lagi kontes yang menarik di masa akan datang ya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KONGSI :

KLIK DAN TERJAH

17 Comments

    1. Rezeki dia bang. Alhamdulillah.

      InsyaAllah, kita kita Blogger semua ni pun boleh kaya dengan berblog.

      Yakin dan terus berusaha.

    1. Alhamdulillah kenal-kenal macam tu je. Then terus pelawa blog kita suh iklan.

      Alhamdulillah, moga ada lagi company-company besar nak beriklan kat sini.

      InsyaAllah , aura saudara Safiey Ilias meresap pada saya. Thanks kak ..