Saya COWAY Health Planner Anda

ASsalamualaikum Warahamtullah, Salam Bahagia, Salam Mesra semua.

Moga kita semua dalam keadaan baik-baik saja ya. Doakan ok.

Alhamdulillah bersyukur sangat pada hari Jumaat yang mulia bertarikh 25 August 2017 masihi
bersamaan 03 Zulhijjah tahun islam.

Tarikh ini , hari ini saya akan ingat sampai bila-bila.

Ada sebab Allah tu dah tentukan rezeki buat seseorang.

Sebenarnya saya pun tidak sangka didaftarkan secara rasmi oleh pihak Coway Malaysia.

Bila dapat mesej melalui handphone dan email rasmi, saya rasa sangat teruja dan sangat bersyukur.

Sebab hari Jumaat.

Berbalik kepada tajuk asal artikel ini Saya COWAY Health Planner (HP) Anda yang rasmi, bertauliah dan mesra senyuman.

Hahah ayat kena win sikit. Tapi seriusly kalau anda semua terjumpa atau saja-saja nak jumpa, ya saya memang peramah dan mesra sangat.

Tapi sejujurnya saya ini pemalu. Tapi saya cuba. Boleh gitu ? hahaha …

Berbekalkan pengalaman bercakap yang super power dengan international passenger semasa kerja di KLIA 1 suatu ketika dulu sebagai Malaysia Airlines (MH) dan Emirates Airlines staff. Saya mengambil langkah baik ini untuk membantu orang awam khususnya ..

1. Orang bujang nak kelihatan cantik hensem (helokk la perkataan terbaik)
2. Anak soleh yang nak beri emak ayah kesihatan berpanjangan minum Penapis Air Coway (macam saya, hihi)
3. Nenek, tokwan dan mak-mak kita yang selalu sakit. Better dapatkan penapis air Inception bayar bulanan RM 195.
4. Nak bagi kandungan baby flawless masa lahir sampai besar.
5. dan macam-macam lagi khasiat dsan faedah minum air dengan penapis air jenama Coway ini.

InsyaAllah di artikel akan datang, Asyraf akan berkongsi dengan anda beberapa jenis penapis air dan jenis-jenis penapis udara Coway yang mana terbaik digunakan sekali dengan harga yang patut kita bayar.

Untuk info, Asyraf akan sentiasa sediakan (provide) maklumat berkaitan produk-produk Coway
di blog ini secara details dan instagram serta facebook.

Yang penting selepas anda faham yang mana patut kita dapatkan untuk keperluan baru dapatkan
dengan Asyraf ok. Baca dan faham dulu apa yang Asyraf akan cerita baru best nak close deal kan ?

Okay itu saja untuk artikel ini. Mohon SHARE jika bermanfaat. Terima kasih ya.

Your Trusted 
Coway Health Planner 
Code id : 552868
Asyraf Asri
Wassap saya +6011 3935 9799

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KONGSI :

KLIK DAN TERJAH

4 Comments

  1. Tahniah dan Good Luck…

    Btw entry yg Asyraf komen di blog LeYa berkaitan mcm mane nk dpt job promo produk tu sbnarnye kene rajin n aktifkan diri join event2 blogger.. hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge