Summeraya Rico Rinaldi For Zalora 2017 (Filem Pendek)

ASsalamualaikum Warahmatullah, Salam Ramadhan.

Sebelum ini, saya ada post artikel filem pendek Hari Raya Aidilfitri 2017 paling Win yang anda
wajib tengok. Sebab filem tu kelakar giler.

10 malam terakhir ramadhan ni, banyak sangat filem pendek dan iklan sempena
raya nak tiba ni. Kadang-kadang tu rasa tak cukup masa nak buat kerja itu ini sebab
banyak sangat filem pendek yang best.

Musim Hari Raya Aidilfitri 2017 ini , Rico Rinaldi dan Zalora buat filem
pendek untuk kita rakyat Malaysia dan sesiapa saja untuk faham cerita ni.

1 pengajaran yang saya nampak adalah pengorbangan keluarga untuk kita.

Terutama anak yang teringin nak belajar jauh-jauh luar negara. Mak ayah yang beri belanja.

Tetapi kita sebagai anak sampai masa, sombong tak layan call family bila emak ayah
teringin sangat nak cakap dengan kita.

Sebelum itu anda kenal ke siapa Rico Rinaldi ?

Mungkin ada yang kenal dan ada yang tak kenal lagi kan. Takpe , saya ceritakan serba sedikit
siapa Rico Rinaldi.

Rico Rinaldi seorang pereka fesyen / fashion designer Malaysia yang banyak dapat anugerah dari tahun
2006 sampai sekarang 2017.

Untuk keterangan lebih lanjut , anda boleh layari laman web ini : –

http://www.ricorinaldi.com/about.html

 

Jom kita saksikan filem pendek Hari Raya 2017 dari Rico Rinaldi dan Zalora.

Jangan lupa tengok filem pendek Hari Raya paling popular di youtube dan TVC sepanjang zaman ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KONGSI :

KLIK DAN TERJAH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge