Syarat Emak Mentua Untuk Bakal Suami Anak Dara

ASsalamualaikum Warahmatullah, Senyum Sokmo ya.

Dunia sekarang ni pelik-pelik dah ya. Macam-macam bakal mak mentua bapak mentua mintak.

Bukan saja RM10 ribu syarat utama nak kawen. Tak cukup dari itu, bakal mak mentua akan
mintak korang yang lelaki bakal suami ni beli dulu hadiah macam-macam untuk bakal isteri
itu ini.

Kau rasa mampu nak dapatkan semua tu ?

Syarat Emak Mentua untuk bakal suami Anak Dara. Tajuk yang simple tapi gempak.

Terbakar rasa.

Takpe teruskan pembacaan disini.

Sejujurnya senang je nak kaburkan mata pandangan bakal Emak Mentua kita ini wahai kaum Adam. hihi ..

Korang boleh follow apa yang Asyraf cuba nak SHARE ni.

Tak perlu beli mahal-mahal.

Walaupun murah bawah RM300. Yang penting nampak mahal dan ekslusif.

Emak mentua ni bukan apa kalau boleh nak tengok sikit pengorbanan kita sebagai lelaki ini
beli itu ini. Dia nak tahu kita ni nanti bila dah sah jadi suami untuk Anak Dara dia, adakah
kita mampu ke tidak ?

Okay, korang kaum lelaki Jangan buat malu okay.

Jom dapatkan pakaian yang sopan muslimah nampak mahal esklusif tetapi murah giler.

Klik gambar pakaian muslimah sopan looks so mahal di Butik Sireh Pinang.

Klik gambar pakaian muslimah sopan di Fashion Valet.

Asyraf harap koleksi pakaian muslimah ini akan membuat korang kaum lelaki teruja giler nak beli
dan hadiahkan kepada Anak Dara dan bakal mak mentua nanti.

Eh, jangan lupa emak sendiri jugak.

InsyAllah berkat hidup.

Jika artikel ini bermanfaat. Mohon SHARE di media sosial. Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
VIRAL KAN
  • 1
    Share

KLIK DAN TERJAH

8 Comments

    1. Bro Anuar boleh je. Dapat tahu ILMU dan kita share, insyaAllah lagi mudah kita nak dapat ilmu dan rezeki yang baik.

    1. Apa yang abang hanafi cakap ni semua betul. Semua orang nak, tapi apa yang kita nak susah nak dapat kan ? hihih .. semuanya atas niat kita .. kalau dianugerahkan tu means orang tu tak nak pun tapi memang rezeki dia ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge