Teringin Nak Kerja Airlines, Macam Mana Eh.

ASsalamualaikum, Salam Penerbangan.

Saya banyak dapat dm yang bertanya di facebook, instagram dan malahan
di fanpage Asyraf Asri dot Com juga banyak direct message soalan yang sama.

Boleh dikatakan setiap hari ada satu mesej masuk. Seminggu 7 hingga 10
soalan kerjaya airlines akan ditanya.

Jenuh jugak nak dm sorang sorang kan.

Jadi penulisan Teringin Nak Kerja Airlines, Macam Mana Nak Apply ini dah siap
untuk anda tahu betul betul apa yang saya akan reveal ni.

Mohon ikhlaskan diri nak tahu lebih lanjut pasal dunia penerbangan ni ya.

Mohon juga ikhlas baca penulisan ni sampai habis paling penting faham.

Tak faham, boleh tanya soalan seterusnya di ruangan komen yang disediakan.

Penulisan artikel ini ditulis dan ingin berkongsi secara telus kepada anda
yang betul betul berminat dan teringin nak kerja Airlines, jadi nak tahu cara
yang sebenarnya apakah step by step.

Teringin Nak Kerja Airlines, Macam Mana Eh ?

Tak susah pun. Senang je.

Satu : Buat research di google.

Dua : Tanya Airlines staff (terutama bila korang nak fly)

Kemungkinan 1 dari 2 perkara ni korang segan giler nak bertanya.

Tak tanya sesat jalan taw. Bahkan sampai bila bila tak tahu.

Hahah ..

Takpe, macam ni. Asyraf akan bantu anda ok ?

Haa, ini dia ..

Asyraf dah siapkan artikel artikel yang bermanfaat untuk korang
dan boleh SHARE kat kawan kawan ya.

Klik link ni —> https://www.asyrafasri.com/website-terbaik-untuk-rujukan-kerjaya-airlines/

dan .. jika korang bertudung .. ini panduannya ..

Klik link ni —> https://www.asyrafasri.com/syarikat-penerbangan-ini-untuk-cabin-crew-bertudung/

Bagi anda yang kurang keyakinan diri untuk pergi mana mana interview Airlines, boleh pergi
kursus persediaan yang sudah banyak testimoni terbaik dari peserta selepas hadir.

Boleh klik link ni —> https://www.asyrafasri.com/nak-jadi-crew-penerbangan-ini-lubuknya/

Haa, macam mana ok ? Seronok kan dapat tahu.

Di artikel seterusnya nanti, saya akan kongsikan kepada anda
jenis jenis kerjaya di dunia penerbangan.

Ini korang kena tahu apa kerja yang sesuai korang nak apply.

Senang nanti bila dah tahu.

Stay tune guys.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sharing is Caring
  • 1
    Share

32 Comments

  1. Rafzan Tomomi February 17, 2018
    • asyrafasri February 17, 2018
  2. syafiera January 20, 2018
    • Asyraf Asri January 21, 2018
  3. Eintan Nurfuzie January 14, 2018
    • asyrafasri January 15, 2018
  4. henrytan January 11, 2018
    • asyrafasri January 11, 2018
  5. Rane Chin January 10, 2018
    • asyrafasri January 10, 2018
  6. Hanny Abdullah January 10, 2018
    • asyrafasri January 10, 2018
  7. Zaidalifah January 10, 2018
    • asyrafasri January 10, 2018
  8. Bella Jamal January 10, 2018
    • asyrafasri January 10, 2018
  9. Suria Amanda January 10, 2018
    • asyrafasri January 10, 2018
  10. Suria Amanda January 10, 2018
  11. Mahamahu January 10, 2018
  12. SalinaJohari January 10, 2018
  13. ciktie January 10, 2018
  14. SHAFYQAH AZAHAR January 10, 2018
  15. ai January 10, 2018
  16. emi January 10, 2018
  17. ainie zubir January 10, 2018
  18. Fadzi Razak January 10, 2018
  19. ajuya January 10, 2018
  20. encikhafiz.com December 27, 2017
    • asyrafasri December 27, 2017
  21. Wan Syahida December 25, 2017
    • asyrafasri December 25, 2017

Add Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: