Aku Baru Tukar Theme Baru Mesra Mobile

– nota keyboard, baca sampai habis korang kena tengok gambar blog sebelum dan selepas

Assalamualaikum, Salam Sejahtera Guys!

Hmmm… lama jugak aku menyepi kan? Hahahah .. tak tahu kenapa?

Ceh, padahal aku memang sibuk dengan kerja hakiki aku yang lain sebenarnya.

Aku kan keje 9 pagi 5 petang. Tapi masalahnya sampai jam 5 petang je pon.

Ye betul tu. Aku setuju. Masalahnya sekarang kerja aku 9-5 ni bukan keje senang.

Keje yang salah sikit, abes kantoi terus kena maki. Okaylah tak nak citer lebih-lebih.

Boleh buat stress Oii!

Okay macam ni. Aku hari ni tiba-tiba semangat nak Update blog.

Entahlah. Macam-macam pulak aku rasa .. nak tulis itu lah, nak tulis ini lah.

Macam-macam lah.

So aku pon terjumpa satu (1) theme untuk blog wordpress aku yang aku tengah running ni.

Theme WordPress ni aku download dekat 1 website ni. Ada percuma ada berbayar.

Tapi aku ambik yang percuma je. Last-last lepas download dan upload dekat server tak sangka ..
perghhh!! Lawa terus blog aku ni.

Korang tengok sendiri lah ya!

Skrol sana, klik sana. Ikut suka hati korang lah.

Kalau korang baca blog, website dekat paparan yang lebih sedap nak baca, korang tengok dekat pc atau laptop korang lah. Yang ni my taste jugak. Aku memang suka tengok website blog tu semua dekat laptop.

Lebih yakin!

Kalau korang suka baca blog, website dekat paparan phone (mobile) korang, insyaAllah okay jugak lah view my blog yang terbaru ni.

Serius aku suka betul dengan view theme blog aku yang Terbaru ni!

White and Simple.

asyrafasri.com-sebelum-tukar-template
Paparan view blog aku sebelum tukar theme

asyrafasri.com-selepas-tukar-template
Paparan view blog aku selepas tukar theme

asyrafasri

Suka membaca dan menulis. Bila ada masa terluang, Dia akan cuba "bengkak kan mata" sampai lewat malam semata-mata nak dapatkan info yang berguna.

You cannot copy content of this page