Website FREE Dari Google!

Yer free jer! Tak perlu beli dah. Cara ini sangat berbaloi dan menguntungkan bagi newbie. Daftar Sekarang PERCUMA jer!

Sebelum kita pergi lebih jauh. Saya nak tanya, Adakah ANDA :

– Sedang Menjual Pakaian Online
– Sedang Menjual Servis
– Sedang Menjual Produk Coway Cuckoo
– Sedang Menjual Bantal Hotel 5 Star

..dan apa saja lah yang ANDA rasa nak jual dekat dunia internet masa kini.

Jom saya cuba tolong anda dengan cara senang jer.

website-free-dari-google

Bisnes anda tiada website?
Rasa rugi je beli web hosting & domain?
Tak reti nak buat website?

PERHATIAN lagi sekali. Google memang bagi FREE jer untuk buat website.

Mengikut kajian, 4,259,606,400 (hampir 4.3 billion) carian di Google setiap hari.

Haaa, rugi tak rasa bila kita tak ambik peluang ni? So, apa tunggu lagi kan..

Google Bagi Buat Website Secara PERCUMA jer

Caranya:

1) Login ke akaun Google My Business anda atau di https://business.google.com

2) Jika anda dah pernah buat listing bisnes di Google My Business ni, terus ada di sidebar sebelah kiri, ada butang website.

3) Klik dah bina website anda. 2-3 minit siap.

4) Tekan publish dan terus boleh guna untuk menjual.. jadikan landing page untuk Google Adwords pun boleh.

Share artikel ni kepada kawan kawan kita diluar sana yang buat bisnes online offline masih takde website.

Semoga bermanfaat.

Kredit Gambar: Topler SEO

asyrafasri

Suka membaca dan menulis. Bila ada masa terluang, Dia akan cuba "bengkak kan mata" sampai lewat malam semata-mata nak dapatkan info yang berguna.

You cannot copy content of this page