Ada-18-Artikel-Statusnya-In-Draft
Blogging

Aku Stress! Ada 18 Artikel Statusnya “In Draft”



Arghhh …Stress blog aku Blogger Sendu ni ada 18 artikel yang masih pending nak di-publish.

Aku tak pasti Kenapa? Apa Big Why ..yang menghalang aku nak post artikel yang sepatutnya aku publish mengikut timing yang aku dah set nak terbitkan. Tapi akhirnya duduk je lama-lama dalam “Draft” tu.

Mengikut perkiraan dan percaturan aku, 18 artikel tu semua ada 3-5 niche (tajuk) yang aku nak persembahkan dekat kau orang dalam masa terdekat.

Ada artikel tu sepatutnya di-publish pada tarikh dan timing sekian-sekian waktu.  Sebab informasi tu sedang viral dan trending.

Jadi aku dah terlepas kat situ.

Hmmm … sedihnya weh!

Nak nanges boleh ke tak ?

Ya Allah.

Ya Tuhan.

Bantulah hambamu ini.

Artikel post ni berkait rapat dengan artikel ni 3 Cara Buat Duit Online Tanpa MODAL RM0.00 Tahun 2020 Klik Je Sini untuk baca isi konten yang aku dah cuba bantu kau orang faham Cara Blogger Buat Duit.

Memang patut baca sebabnya 1 Dunia tengah terkesan sekarang dengan Covid-19 kan.

Nak berjaya ? Bertindaklah dengan membaca dulu blog sebelum membeli buku fizikal mahupun eBook berbayar di luar sana tu.

Kau orang baca kat sini. Percuma jer.  🙂

Netizen (yang terlalu concern) : Kejap! Apesal gambar artikel kau ni macam tak kena dengan tajuk? Background wane jambu. Reaksi muka kau pun tak kena dengan tema. Sendunyaa muka!

Blogger Sendu : Laaah .. ini blog aku. So ?

hahahahaha ….

error: