Skip to content

10 Artikel Rakyat Malaysia Suka Baca Sepanjang Tahun 2021

10-Artikel-Rakyat-Malaysia-Suka-Baca-Sepanjang-Tahun-2021

10 Artikel Rakyat Malaysia Suka Baca Sepanjang Tahun 2021. 10 post ini adalah 10 artikel yang aku tulis di blog ini dan korang semua sebagai rakyat Malaysia yang mencari sesuatu dan akhirnya korang jumpa blog aku untuk membaca mengenai sesuatu perkara yang korang nakkan jawapan kepada persoalan korang tu.

Apapun Tahniah kepada korang semua yang sentiasa sudi baca segala perkongsian yang aku tulis di blog ini sepanjang tahun 2021.

Alhamdulillah. Terima kasih sangat-sangat korang. Aku hargai!

10 artikel yang aku tulis dan korang baca ini adalah terdiri dalam beberapa kategori yang aku dah agih-agihkan untuk setiap artikel post yang aku tulis di dalam blog ni.

Antaranya ada 7 kategori :

1. Kerjaya sebagai Pemandu Peribadi

2. Kerjaya sebagai Airlines Staff

3. Bisnes

4. Pengalaman meminjam duit dari Bank

5. Hal-hal berkaitan kereta

6. Kelebihan Vitamin C

7. Biodata seseorang (influencer)

Daripada 7 kategori yang aku senaraikan ini, ada 10 Artikel Rakyat Malaysia Suka Baca Sepanjang Tahun 2021.

Maknanya korang lah tu yang suka baca artikel post yang aku tulis dan share berdasarkan pengalaman aku berdasarkan sesuatu perkara dalam kehidupan seharian aku.

Apa yang aku tulis untuk di-share ini jugak adalah berdasarkan kepada rujukan-rujukan tertentu.

Jika korang nak baca dan baca lagi untuk rujukan akan datang, silakan.

Bagi mereka yang baru pertama kali ke post ini, awak boleh Klik saje pautan Link yang aku berikan ni untuk pembacaan okay.

1. MACAM MANA NAK KERJA DI AIRPORT MALAYSIA

2. NAK SECURED JOB SEBAGAI AIRLINES STAFF? MOHON KURSUS PENERBANGAN SEKARANG!

3. SYARAT UTAMA KERJA PEMANDU PERIBADI

4. GAJI PEMANDU PERIBADI STARTING RM1800 KE ATAS. RUGI TAK APPLY!

5. PENGALAMAN APPLY PINJAMAN PERIBADI DI RHB BANK

6. CARA BUAT BISNES CAR WASH SEHINGGA MENCAPAI UNLIMITED INCOME

7. TAYAR KERETA PANCIT? APA NAK BUAT!

8. KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE

9. TAJUK-TAJUK KHUTBAH JUMAAT NEGERI MELAKA VERSI PDF

10. JOM KENALI DR. AFIFI AL-AKITI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *